Full rulle

Det är intensiva dagar ibland men det gillar vi.
 
Igår var det föräldragrupp med bebisknåd. Var så fruktansvärt trött på morgonen och Vilmar sov som en klubbad säl, låg kvar in i det sista tills jag hade en halvtimme kvar att fixa bebis + mig själv innan jag var tvungen att åka. Aja, det gick ju. Hann förbi och lämna släpvagnen i Backsjö också så lite imponerad av mig själv blev jag nog.
 
Blödde självklart näsblod som en gris också bara för att jag hade så bråttom, insåg då att det var länge sedan jag blött, inte sedan Vilmar föddes så minst fyra månader sedan iallafall.
 
Hade tänkt skriva igårkväll men det hanns inte med, så nu har jag glömt hälften av vad jag hade tänkt, som vanligt. 
 
Sovit dåligt inatt, vaknat flera gånger om. Takras bland annat, känner mig som en död sill idag. Villeman gjorde morgon klockan sju - pga jättebajsning inte pga pigghet. Så innan klockan var åtta hade han somnat om igen, som en stock. Meeen inte mamman kan man ju säga. Så han har sovit i vaggan tills nu, ligger och kikar och nyper sig själv i tårna. Än så länge är han nöjd men snart måste jag nog ta upp honom. Kräksnöar ute så tror vi hoppar promenad idag, får nog bli ett bad istället. :) Testade att duscha med honom häromdagen och det var populärt, riktigt spännande såg han ut att tycka. 
 
Ska se om jag minns vad jag hade på hjärtat igår, för det här inlägget blev ju inte så kul att läsa, men så är det när bloggaren är mammaledig, haha. 
 
(Det låter suspekt från vaggan, gissar att bajsblöja nr 2 för dagen är på gång..)
Vardagligt :), Vilmar 0-6 mån | septemberbebis, septemberbebis2014 | | Kommentera |
Upp