BF + 5

Och ingen bebis i sikte! Tjurskall ♥
 
Har varit trög i starten idag, blev en lång dag för preggot igår. Först finfrämmande av seltjärnsböndern på förmiddan och sen bar det iväg åt skogen med guuben. 20 liter lingon fick vi med oss hem, blev en hamburgare till lunch på skogen, inte alls dumt! En såndär perfekt dag för att ladda batterierna inför det som komma skall. 18 grader varmt och precis lagom vind, räckte alldeles perfekt med tshirt utan att bli varesig för varm eller kall. 
 
Klart jag är less på att vara gravid nu men jag har ändå haft tur med kroppen, har inga problem med att röra mig eller böja mig, och det känns jättebra. Kan vara precis lika aktiv som i vanliga fall, visst blir jag tröttare men det kan jag ta. 
 
For iväg åt Seltjärn på kvällen och idkade lite byteshandel, tjocktv och lingon mot pärer och morötter, inte alls dumt! Gött å finne och de här me närproducerat ska ju va himla bra har jag hört. ;) 
 
Nu ska jag vrida upp volymen och försöka göra nån nytta här hemma, rensa lingon och förbereda inför kvällens middag. Dra ett varv  med dammsugaren tror jag också, är en viss gråskyjed här hemma som påminner väldigt mycket om sin far just nu, svartgrå tussar överallt. Men jag tror jag väntar med att torka golven, närsomhelst kommer väl en liten blöt och dyngig grå hem. Ljuva september!
 
Lilla Fait ♥
 
 
Tjing! 
Vardagligt :) | | Kommentera |
Upp