Svammel och barnrum

Hej hopp! 
 
Nu har det varit dött här länge igen, som vanligt så går det i perioder det här med skrivandet.
Jag kan inte påstå att det är pga att jag inte har något att skriva om, för det händer massor med saker, och jag kan inte heller nu på sistone iallafall påstå att det är pga tidsbrist, då jag haft gott om tid. Utan det har helt enkelt inte blivit av bara. Men nu tar vi nya tag och ser hur länge det håller i sig! 
 
Magen växer så det knakar och datorrummet har fått omvandlas till barnkammare. Blev stor skillnad med lite färg, spackel och nytt golv. :) Känns perfekt att göra iordning rummet redan nu även om det inte lär användas i början. 
 
 
 
Hade redan rivit ut golvet när jag kom på att det kunde vara kul med bilder, men det var ändå inte så mycket att se då det var 3 stuvbitar plastmatta i olika träfärger som inte täckte riktigt. Rummet är som en skrubb innanför vårt stora sovrum och vi har tidigare använt det som datorrum.
 
Efter
Från gammelrosa och randigt till vitt och ljusgrönt! 
 
 
 Nu återstår det roligaste, inreda! Har burit in vaggan, en fåtölj och en byrå till att börja med. Har lyckats samla på mig lite barntyger på sistone som jag får se vad jag hittar på med. Himla skoj är det iallafall! 
Vardagligt :) | | 4 kommentarer |
Upp