Fantastiskt!

Fick ett tokbra besked igår, släppte många stenar från hjärtat. Och nu idag fick jag hem modemet till Net1, så nu surfar jag med riktigt internet! Helt jävla awesome när allt funkar som det ska. Så förhoppningsvis kommer bloggen leva mer nu när det går undan :)
 
Lagen om all jävlighet har faktiskt gällt här hemma ikväll tror jag, iallafall den senaste timmen. Fick sånt himla sötsug, tänkte vafan jag bakar en kladdkaka, var sjukt längesen. Går till kylen för att förbereda, WTF! - Slut ägg. Ja, det sket sig ju ganska stenhårt. Gav upp tanken och satte mig i soffan med en nektarin istället, inte direkt nåt bra substitut, ganska dåligt med chokladsmak i den..
 
Men! Då kom jag på en sak. Till negerbollar behövs det fan inga ägg, AWESOME. Börjar plocka fram allting och ska plocka fram huvudingrediensen - kakao. Hittar den inte. Fattar ingenting, jag som alltid har kakao hemma? Inser efter att ha rotat igenom hela jävla skafferiet och för säkerhets skull även kollat några skåp till i köket att jag inte har någon jävla kakao.
 
Sen trillar poletten ner, jag har visst kakao! Men, den står i skafferiet i stugan. Bah, gav upp alltihop och sitter istället här och uppdaterar. Chokladsugen som en jävla tok, fuck.
 
Fail måste väl vara rätt ord för att beskriva´t?
 
 
Såhär glad ser jag inte ut just nu kan jag lova!
Och btw Adine, angående vårt hårprat. Nu ser du ju, GUULT! :[
 
 
 
Tjingeling badring!
 
// Betty
Vardagligt :) | | En kommentar |
Upp