Fyra månader!

Tänka sig att det redan gått fyra månader sen Vilmar föddes, galet! 
 
Från att ha varit en liten hjälplös klump som bara kunde gny och skrika ilsket till att bli en leende gobebis som skrattar och pratar. Väser som en liten Darth Vader när vi vaknar på morgonen och nyps med starka små fingrar så man måste hålla sig för att inte skrika rätt ut. Dreglar som en tok och gnager på händerna, producerar kusar i mängder och skiter oftare än vad han kissar. (Känns det som iallafall) Tycker om att mysa och när man sjunger för honom. Gungar babysittern så man rakt tror han ska flyga ur den.
 
Helammar fortfarande, har precis börjat att ge smaksensationer. Han tycker om blåbär, morot och favoriten är smör, haha. Blomkål var ingen hit alls. 
 
Har precis börjat sitta korta stunder i gåstolen, perfekt när han är pigg och vill leka men man måste själv göra något annat just då. Tar sig fram omedvetet och blir lika glad varje gång. 
 
Har precis börjat använda storlek 68, på byxor har han behövt det ett tag då han har ganska långa ben - men nu kan han även ha bodysar i det. 
 
Sorterade och vek ihop 50/56 och la ner i en kartong, det kändes lite i hjärtat. Han har inte använt dem på länge men jag har samlat in små 62or också så man hinner använda dem längre nästa gång, hähä. 
 
 
Älskade barn!
 
 
Vilmar 0-6 mån | |
Upp