Fail

Dagens fail
Hade varit nere i källarn å eldat, på vägen upp snubblar jag över Magnus stövlar och stupar rätt i innerdörrn till groventren. Skrapar upp underarmen på dörrhandtaget då det var vasst som satan själv.
Skiter i att kolla armen med tanke på att jag gör illa mig typ en gång i halvtimmen.
Med den följden att jag missar att det blöder så jag lyckas kladda blod på gardinen i köket. STARKT JOBBAT PG. Åhh... Lär hitta fler blodfläckar innan kvällen är slut.


Gårdagens fail
Magnus hade beställt en myyycket efterlängtad blinkers till Judith (Min merca) Lämnade bilen jag lånat för dagen utanför stan och samåkte med syster medans vi gjorde ärenden. Med andra ord hade jag en hel del att lasta över från syrrans bil till svärmors bil (som jag då lånat, ifall nån av er är megatrög ;))

Iallafall, jag som ALDRIG lägger något på biltaket eftersom man hört så fruktansvärt många historier om folk som glömt saker där - gör det iallafall. Glömmer naturligtvis bort kartongen med den fruuktansvärt efterlängtade blinkersen.

Och när kommer Lilla E på det då? Jo, i Björna när Magnus hämtar mig och jag flyttar över alla saker i Mercan. BAJS. BAJS. BAJS.

Men vad gör man, jag hade ju hört en duns - som jag idiotiskt nog inte tänkte på - när jag körde ut från parkeringen. Jo, man tankar Judith, bränner ner till stan, inser att någon måste ha tagit kartongen (Liten parkering, två bilar borta, en kvar..) då den varken ligger trasig i diket eller någon annanstans längs vägen dit.

Så, bortkastade pengar och 6.5 mil i onödan.




Jag bara älskar mig själv ibland.

Grov ironi.

Anyways, om någon ärlig människa hittade kartongen så ring numret som står på den. För namnet som står på kartongen råkar också vara den stackarn som rår om den. Knepigt va? :)
Störande | | En kommentar |
Upp