Tillbaka till vardagen

Ja, efter tre veckors sjukskrivning där jag mest svävat runt hemma i en dimma och inte fattat någonting så är det dags att ta tag i alla måsten igen. Känns ju lite lagom övermäktigt.
 
Började jobba nu i förrgårkväll, gick över förväntan faktiskt. Trodde jag skulle vara mer knäckt men verkar som det kommer funka. Skönt, man blir knäpp av att gå hemma. 
 
Sitter nu och försöker fixa till planeringen med skolan och allt sånt skit, ska ner och göra valideringsprov i eftermiddag. Det som känns mest störigt är att nu när jag tappade 3 veckor studier så förstår jag inte hur jag ska hinna med allting innan sommaren. Jag hatar att lämna en kurs öppen, för att senare behöva traggla om allting, det blir som att börja på nytt. Ska jag läsa på halvfart som jag hittills gjort så kommer jag inte hinna, funderar på att trycka in uppgifterna bara, och det gör ju att min studietakt ökar, men jag bjuder väl på det då. Tror inte det spelar någon större roll.
 
Betar hellre av lite mer nu än att få mer att göra i maj/juni! Och vill absolut inte ha kurserna kvar till hösten. Blä. 
 
Annars då? Ja, jag lever väl. Rekommenderar dock inte tarmbråck, det gör förjävla ont. Knäckt blir man efteråt också. Men men, förhoppningsvis slipper jag få det igen. 
Vardagligt :) | | Kommentera |
Upp